İngro Glutensiz Karabuğdaylı El Yapımı Bandırma (Cevizli Sucuk) Pekmezli cevizli sucuk yada Karaman'a has adıyla Bandırma Karaman da özellikle Ermenek yöresine has geleneksel bir ürün haline gelmiştir. Ürünümüzü Farklı Kılan Nedir? İngro olarak varlığımızın gayesi doğal ve geleneksel üretim metotlarına temelde bağlı kalmak şartıyla alternatif ürünler üretmektir. Bu anlamda Cevizli Sucuk veya Bandırmamızı üretirken ; -Glikoz, -Şeker, -Katkı Maddesi vb. hiçbir ürün kullanmadık. Ürünümüzde Glutensiz İngro Karabuğday Unu ve İngro Mısır nişastası kullandık, birde samimiyetimizi ve emeğimizi kattık. Özetle Ürünümüzün Bileşenleri: Pekmez, Su, Karabuğday Unu, Mısır Nişastası şeklindedir. -Ürünümüzün rengi alışılmışın dışında siyahtır bunun nedeni pekmez dışında başka bir şeker kaynağının olmamasıdır. Bu durumu şöyle düşünebilirsiniz pekmezin içerisine daha açık renkli yada nötr renkli bileşen katarsak rengimiz açılacaktır. -Tadı pekmezin ağızda bıraktığı hisse yakındır. -Kıvam ve yapısı lokum tadında bir yapıdadır. Raf Ömrü: -Ürünümüz serin ve güneşsiz bir ortamda muhafaza edilemelidir. Kısa sürede tüketemeyecekler için vakumlu paketlerden almayı tavsiye ediyoruz zira raf örü uzayacaktır. -Serin ortamda ve vakumlu ambalajında 12 ay raf ömrü vardır. Afiyet Olsun. İngro ile doğallığı yaşa!