Alıç Sirkesini Online sanal market mağazamız ingro.com.tr üzerinden 7/24 satın alabilirsiniz.
Alıç Sirkesi Nedir?
Alıç sirkesi, tadı hafif buruk ama tatlı alıç meyvesinden yapılan bir sirke türüdür.
Alıç Sirkesi Nasıl Yapılır?
İngro Alıç Sirkesi tamamen doğal yöntemlerle yapılır ve içerisinde koruyucu veya katkı maddesi içermez.
Alıç Sirkesi Özelliklerinin Beslenmeye Katkıları Nelerdir?
Antioksidan içeriği yüksektir
İçeriğinde A, B1, B2 ve C vitamini bulunduğundan bu vitaminlerin faydalı olduğu şeylere de dolaylı yoldan fayda sağlar
Dozunda kullanılmadığında yine içeriğindeki yüksek asitten dolayı mide problemlerine yol açabilir. Alıç sirkesi muhakkak ölçülü kullanılmalıdır.
Alıç Sirkesini Kimler Kullanabilir?
Sağlıklı kilo vermek isteyenler
Doğal beslenmek isteyenler
Alıç Sirkesi Kullanım Alanları Nelerdir?
Çorbalarda kullanabilirsiniz
Yudumlayarak içebilirsiniz
Seyrelterek suyla İçebilirsiniz
Salatalarda sos olarak ekleyerek tüketebilirsiniz
Alıç Sirkesi Saklama Koşulları Nedir?
Cam veya plastik şişede ağzı kapalı bir şekilde saklanmalıdır. Sirkeyi serin ve güneş almayan ortamda saklamak en doğrusudur. Yemeklerde kullanılacak olan sirke buzdolabında cam şişede saklanmalıdır. Temizlik ve dezenfektan için kullanılacaksa plastik şişelerde serin ortamda saklanabilir.
ALIÇ SİRKESİ TARİFİ:
Büyük bir kavanoza suyu koyun. Alıçları iyice yıkayıp sularını süzün ve suya ekleyin.
Ardından elmaları dilimleyin ve kavanoza ekleyin.
Tuz, şeker ve sirkeyi de ekledikten sonra kavanozu kapatın ve karışımı iyice çalkalayın.
Alıç sirkenizi karanlık ve serin bir ortamda muhafaza edin.15-20 gün kadar sonra tüm alıçlar dibe çöktüğünde sirkeniz hazır demektir.
Eğer doğal ve sağlıklı beslenmek istiyorsanız ingro.com.tr de %100 doğal gıdaları 7/24 satın alabilirsiniz.
İNGRO
Doğallığı Yaşa
Keyifli alışverişler dileriz