Genel Amaçlı Buğday Ununu (Ekmek, Pasta, Börek) online sanal market mağazanız www.ingro.com.tr üzerinden 7/24 satın alabilirsiniz.
Genel Amaçlı Buğday Unu (Ekmek, Pasta, Börek) Nedir?
Buğday unu, fırınlamada en yaygın kullanılan undur. Farklı buğday unu türleri vardır ve içerdikleri glüten miktarı ile ayırt edilirler. Çok amaçlı un, yaklaşık yüzde 12 civarında bir orta glüten içeriğine sahiptir. Bu içerik, çıtır çıtır ekmeklerden ince keklere ve hamur işlerine kadar, bütün pişirme çeşitlerinde kullanılabilen, iyi bir un olmasını sağlar.
Genel Amaçlı Buğday Unu (Ekmek, Pasta, Börek) Un Saklama Koşulları:
Güneşten ve sıcaktan koruyun. Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde muhafaza edildiğinde 12 ay dayanır.
100 gram İçin Besin Değerleri |
|
Enerji kcal/kj |
383 |
Yağ (g) |
2,5 |
Doymuş Yağ (g) |
0,4 |
Karbonhidrat(g) |
71,9 |
Şekerler (g) |
0,4 |
Lif (g) |
10,7 |
Protein (g) |
13 |
Tuz (g) |
0 |
Keyifli alışverişler dileriz