Glutensiz Badem Ezmesi Nedir?
Glutensiz Badem ezmesi, bademlerin iç kısımlarının sert kabuğundan ayıklanarak püre haline getirilmesiyle elde edilen bir üründür.
Badem Ezmesi Nasıl Yapılır?
İngro Glütensiz Badem Ezmesi, Karaman’da ve yurdun diğer bölgelerinde üretilen birinci kaliteli bademlerden üretilir. Tam olgunlaşan bademler, kimyasal işlem uygulanmadan sadece fiziksel yollarla tüm dış ve iç kabuklarından ayrıştırılır. Sonraki aşamada çapraz bulaşmaya maruz kalmaması için sadece glütensiz ürünlere özel hatlarda ezme işleminden geçirilir. Elde edilen doğal badem ezmesi hiçbir tatlandırıcı, koruyucu vb. yapay katkılar ilave edilmeksizin hijyenik ve güvenilir cam kavanozlarına doldurulur.
Glutensiz Badem Ezmesi Özelliklerinin Beslenmeye Katkıları Nelerdir?
Badem, yüksek bir lif ve protein kaynağı olması ile hedefe yönelik beslenme programlarında sıkça tercih edilir.
Bademde E vitamini ve vücudun en çok ihtiyaç duyduğu B vitamini türleri de bulunur. Bunun yanı sıra badem; içerdiği çinko, selenyum, kalsiyum ve magnezyum ile mineral bakımından da zengin bir beslenme sağlar. Böylece enerji ve besin ihtiyacını güçlü bir şekilde karşılayarak vücuda çok yönlü etki sunar.
Glutensiz Badem Ezmesini Kimler Kullanabilir?
Kilosuna dikkat edenler
Kilo vermek isteyenler
Veganlar
Vejetaryenler
Ketojenik diyet yapanlar
Çölyak hastaları
Glutensiz Badem Ezmesi Kullanım Alanları:
Kurabiye, puding, kek, protein karışımları, enerji barları ve smoothieler, badem ezmesi kullanarak üretebileceğiniz en popüler seçenekler arasında. Ancak seçenekleriniz tabii ki bunlarla sınırlı değil. Beslenme düzeninize çok az badem ezmesi ekleyerek genel sağlığınızı pozitif etkileyebilirsiniz.
Glutensiz Badem Ezmesi Saklama Koşulları:
Serin bir ortamda 1 yıl raf ömrü vardır. Buzdolabına koyulmasıyla bu süre daha da uzayacaktır.
İNGRO
Doğallığı Yaşa