Tanınmamış Bir Lezzet Ekşikara!
Karaman'ın dağ köyleri Masdat, Bardas, Manyan'da ve Bozkır, Hadım bölgelerinde yetişen Karaman Ekşikara Üzümden bahsetmek istiyorum sizlere.
Eylül ayı itibariyle bağ bozumları başlayan ve 20 gün gibi bir sürede tamamen doğal koşullarda sergilerde kuruyan ekşikara üzümler tamamen katkısız olması ve kendine has eşsiz lezzetiyle damaklarda unutulmaz anlar bırakıyor.
Sabahın erken saatlerinde serin serin başlayan hasat ile sepet sepet Ekşikara üzümlerin sergi yerine götürülmesi, simsiyah bir örtünün oluşması ve kuruma sonrası binlerce sevenleriyle buluşması...
Karaman'ın kendine has güzelliklerini her fırsatta anlatmaya tanıtmaya çalışıyoruz. Eksikara Üzümde bunlardan biri esasen. Her ne kadar çok tanınmamış olsada, adeta hastaları ve onsuz yapamayanları vardır. Bu doğal lezzetin daha fazla bilinmesi ve marka olmasını ümid ediyoruz.
Sizde kışın soğuğunda içinizi ısıtacak ve zihninizi açacak olan Karaman Ekşikara Üzümün tadına bakmak ve müdavimi olmak isterseniz linki tıklamanız yeterli...
Kalın Sağlıcakla..
#ingroekşikaraüzüm
#ekşikara
#ekşikaraüzüm
#ingro
#karaman