Glutensiz Yulaf Ezmesi Nedir?
Yulaf ezmesi, buğdaygiller familyasına ait bir tahıl olan yulafın kepeksiz ve yenilebilir kısımlarından elde ediliyor. İri taneli olacak şekilde öğütülen yulaf ezmesi, görünümü ve büyüklüğü itibarıyla ilk bakışta kahvaltılık gevreği andırıyor. Diğer tahıl çeşitlerine nazaran çok daha hafif bir tada sahip olan bu besin türü, ana veya yardımcı gıda olarak çeşitli besinlerle tüketilebiliyor.
Glutensiz Yulaf Ezmesi Nasıl Yapılır?
Finlandiya’nın en yüksek kaliteli yulaflarından elde edilen Glutensiz Yulaf Ezmesi, sadece glutensiz mamullerin işlendiği İngro değirmeninde öğütülüyor. Ve buna uygun şekilde taşınıp paketlenek, çapraz bulaşma riskinin tamamıyla önüne geçiliyor.
Glutensiz Yulaf Ezmesi Özelliklerini Devamını Göster